Lleure, cultura , art i educació de Km.0

Benvingudes a La Calaixera!

Som un col·lectiu de dones disposades a promoure l’art i la cultura a tots els barris de la nostra ciutat, Santa Coloma de Gramenet. Pertanyem a diferents cooperatives i associacions colomenques, vinculades a l’economia social i solidària. Ens hem unit per oferir activitats educatives de qualitat pel temps de lleure de petits i grans.

2
IMG_20230608_181911_830
WhatsApp Image 2023-06-07 at 09.57.43

Ja ens has trobat!

A la calaixera pots remenar i triar! Obre calaixos a veure què hi ha!

Cooperativa Ágora

Som una cooperativa de desenvolupament personal amb la voluntat de contribuir a l’autoconeixement i benestar dels nens, joves i adults a través d’una perspectiva holística i multidisciplinar. El nostre centre neix en un primer moment de la passió per la pedagogia, la filosofia i la música, amb la voluntat de contribuir a l’autoconeixement i benestar dels nens, joves i adults a través d’una perspectiva holística i multidisciplinar.

 

 

Cooperativa La Magrana Curiosa

La Magrana Curiosa de Santa Coloma de Gramenet, és una cooperativa feminista,  dedicada a promoure el joc i l’art per a la transformació social. Oferim instal·lacions de joc per a les famílies des d’una mirada coeducativa, inclusiva i sostenible. 

Creiem en el joc lliure i espontani, sense estereotips de gènere, que estimuli la curiositat i el descobriment en un ambient tranquil i respectuós, on tothom hi té cabuda. Un espai obert, intergeneracional, on infants,  mares, pares, germans, avis… interactúen. 

 

 

Associació Les Colomes

L’ Associació Les Colomes, de Santa Coloma de Gramenet, és una entitat sense afany de lucre formada per dones colomenques que provenim de diferents arts  -plàstiques, escèniques i gràfiques- i estem unides per la relació amb el món del  lleure i per la nostra inquietud de fer arribar el món de les arts, i especialment l’art plàstic, als diferents col·lectius de la nostra ciutat. 

Apostem per  una  nova forma d’entendre i desenvolupar les activitats de lleure.

Cooperativa l'Avalot Teatre

L’Avalot Teatre té entre els seus objectius potenciar les arts escèniques al seu entorn. 

El nostre objectiu és educar en valors als infants i joves de la nostra ciutat mitjançant les arts escèniques. El desenvolupament de la creació artística transforma a les persones i el seu entorn més immediat. Les diferents vessants de les arts escèniques i el treball educatiu que proposem creiem que pot ajudar a millorar el desenvolupament de la interrelació personal, de la capacitat d’expressar la pròpia opinió i de la utilització del temps de lleure de manera creativa i no basada en el consum.

Cooperativa Menta i Xocolata

Som una cooperativa colomenca que ens dediquem a realitzar a activitats de promoció de la lectura, l’escriptura i l’expressió oral. Utilitzem sempre metodología lúdica i participativa.  Realitzem contes, tallers, i tota mena de dinamitzacions relacionades amb la narració i el joc. Al catàleg de La Calaixera presentem dues de les nostres activitats, i a la nostra web podràs trobar moltes més.